Prijslijst e-commerce (webshop)

Benieuwd naar de kosten van jouw droomwebshop? Op onze prijzenpagina vind je transparante tarieven voor het bouwen van op maat gemaakte e-commerce websites.

Prijzen

Laat kosten geen mysterie zijn – bekijk onze prijzen en start vandaag nog de reis naar jouw succesvolle online winkelervaring!

Webshop - Standaard €3500
Koppeling Sendcloud
Woocommerce template
Koppeling Google Analytics
Koppeling met betaalmethode > Mollie
Eigen huisstijl
Zakelijke mail (info@uwdomein.nl)
Webshop - Premium €4500
Koppeling Sendcloud
Woocommerce template
Koppeling Google Analytics
Koppeling met betaalmethode > Mollie
Eigen huisstijl
Zakelijke mail (info@uwdomein.nl)
Meerdere talen (multi-lang)
Meerdere valuta

Prijzen zijn exclusief BTW.

Ontdek Onze Webshop Bouwprijzen: Ervaring die Telt!

Bij EPIA B.V. begrijpen we dat vertrouwen en duidelijkheid essentieel zijn bij het bouwen van jouw online droom. Als eigenaars van succesvolle webshops weten we uit eigen ervaring wat werkt, en dat merk je in onze transparante prijzen.

Waarom kiezen voor EPIA B.V.?

  • Ervaring die Telt: Als webshop eigenaren begrijpen we jouw behoeften en uitdagingen van binnenuit.
  • Transparante Prijzen: Geen verrassingen! Onze prijzen zijn helder en overzichtelijk, zodat je precies weet waar je aan toe bent.
  • Geen Verborgen Kosten: Wij geloven we in eerlijkheid. Geen verborgen kosten, alleen eerlijke tarieven voor kwaliteitswerk.
  • Duidelijke Communicatie: Wij houden van open communicatie. Je wordt op de hoogte gehouden van elke stap in het bouwproces, zonder verrassingen.
  • Maatwerk Expertise: Onze ervaring als webshop eigenaren stelt ons in staat om maatwerkoplossingen te bieden die perfect aansluiten bij jouw unieke behoeften en doelen.
  • Responsieve Ondersteuning: Met onze eigen webshops begrijpen we het belang van snelle en efficiënte ondersteuning. Ons team staat paraat om je te helpen, altijd.
  • Geen Overhaaste Aanpak: We begrijpen dat kwaliteit tijd kost. Bij EPIA B.V. nemen we de tijd om een webshop te bouwen die niet alleen mooi is, maar ook functioneel en duurzaam.

Bouw met vertrouwen, bouw met EPIA B.V. Ontdek onze prijzen en begin vandaag nog aan jouw online succesverhaal! 🌐🚀

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het bouwen van een webshop bij EPIA B.V.?

Bij EPIA B.V. geloven we in transparantie. De kosten variëren afhankelijk van jouw specifieke behoeften, en je kunt onze heldere prijspakketten bekijken op onze prijzenpagina.

Hebben jullie ervaring met het bouwen van specifieke soorten webshops, zoals e-commerce of nichegerichte winkels?

Absoluut! Onze ervaring omvat diverse webshopcategorieën, van e-commerce tot niche-specifieke winkels. We passen onze expertise aan op jouw unieke visie en doelen.

Zijn er verborgen kosten waar we ons bewust van moeten zijn?

Nee, bij EPIA B.V. hanteren we een beleid van geen verborgen kosten. Onze prijzen zijn volledig transparant, zodat je precies weet waar je aan toe bent zonder verrassingen achteraf.

Hoe lang duurt het voordat mijn webshop klaar is?

De doorlooptijd varieert afhankelijk van de complexiteit van je webshop. We streven ernaar efficiënt te werken zonder concessies te doen aan kwaliteit. Meestal is dit tussen de 4-7 weken. Neem contact met ons op voor een schatting op maat.

Bieden jullie ondersteuning na de lancering van de webshop?

Absoluut! Ons toegewijde team staat klaar om ondersteuning te bieden, zelfs na de lancering. Van technische hulp tot strategisch advies, we blijven betrokken om ervoor te zorgen dat jouw webshop succesvol blijft groeien.

Neem contact op

  • EPIA BV Whatsapp Stuur WhatsApp
  • Email: info@epia.nl

Instagram