Prijslijst website

Op zoek naar de kosten voor het realiseren van jouw ideale website? Ontdek op onze prijzenpagina heldere tarieven voor het ontwikkelen van op maat gemaakte websites.

Prijzen

Laat de kosten geen raadsel zijn – neem een kijkje op onze prijspagina en begin vandaag nog aan de reis naar jouw succesvolle online aanwezigheid!

Website - Standaard €2500
Woocommerce template
Koppeling Google Analytics
Eigen huisstijl
Zakelijke mail (info@uwdomein.nl)
Website - Premium €3000
Woocommerce template
Koppeling Google Analytics
Koppeling Google Ads + Tag manager
Eigen huisstijl
Zakelijke mail (info@uwdomein.nl)
Meerdere talen (multi-lang)

Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze Website Bouwprijzen: Ervaring die Telt!

Bij EPIA B.V. begrijpen we dat vertrouwen en duidelijkheid essentieel zijn bij het creëren van jouw online droom. Als eigenaars van succesvolle websites weten we uit eigen ervaring wat werkt, en dat merk je in onze heldere prijsstelling.

Waarom kiezen voor EPIA B.V.?

  • Ervaring die Telt: Als website-eigenaren begrijpen we jouw behoeften en uitdagingen van binnenuit.
  • Transparante Prijzen: Geen verrassingen! Onze prijzen zijn helder en overzichtelijk, zodat je precies weet waar je aan toe bent.
  • Geen Verborgen Kosten: Wij geloven in eerlijkheid. Geen verborgen kosten, alleen eerlijke tarieven voor kwaliteitswerk.
  • Duidelijke Communicatie: Wij houden van open communicatie. Je wordt op de hoogte gehouden van elke stap in het bouwproces, zonder verrassingen.
  • Maatwerk Expertise: Onze ervaring als website-eigenaren stelt ons in staat om maatwerkoplossingen te bieden die perfect aansluiten bij jouw unieke behoeften en doelen.
  • Responsieve Ondersteuning: Met onze eigen websites begrijpen we het belang van snelle en efficiënte ondersteuning. Ons team staat paraat om je te helpen, altijd.
  • Geen Overhaaste Aanpak: We begrijpen dat kwaliteit tijd kost. Bij EPIA B.V. nemen we de tijd om een website te bouwen die niet alleen mooi is, maar ook functioneel en duurzaam.

Bouw met vertrouwen, bouw met EPIA B.V. Ontdek onze prijzen en begin vandaag nog aan jouw online succesverhaal! 🌐🚀

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het ontwikkelen van een website bij EPIA B.V.?

Bij EPIA B.V. streven we naar transparantie. De kosten variëren afhankelijk van jouw specifieke behoeften, en je kunt onze duidelijke prijspakketten bekijken op onze prijzenpagina.

 

Hebben jullie ervaring met het ontwikkelen van specifieke soorten websites, zoals e-commerce of nichegerichte winkels?

Zeker weten! Onze ervaring omvat diverse categorieën websites, van e-commerce tot niche-specifieke winkels. We passen onze expertise aan op jouw unieke visie en doelen.

Zijn er verborgen kosten waar we ons bewust van moeten zijn?

Nee, bij EPIA B.V. volgen we een beleid van geen verborgen kosten. Onze prijzen zijn volledig transparant, zodat je precies weet waar je aan toe bent, zonder verrassingen achteraf.

Hoe lang duurt het voordat mijn website klaar is?

De doorlooptijd varieert afhankelijk van de complexiteit van je website. We streven ernaar efficiënt te werken zonder concessies te doen aan kwaliteit. Meestal is dit tussen de 4-7 weken. Neem contact met ons op voor een aangepaste schatting.

Bieden jullie ondersteuning na de lancering van de website?

Zeker weten! Ons toegewijde team staat paraat om ondersteuning te bieden, zelfs na de lancering. Van technische hulp tot strategisch advies, we blijven betrokken om ervoor te zorgen dat jouw website succesvol blijft groeien.

 

Neem contact op

  • EPIA BV Whatsapp Stuur WhatsApp
  • Email: info@epia.nl

Instagram